youshan-11
youshan-2
youshan-3

Ngeunaan parusahaan urang

Naon anu urang lakukeun?

Didirikeun taun 2002, Hangzhou Shanyou Médis Equipment Co., Ltd. parantos ngadamel ubar bius sareng produk pernapasan pernapasan. Urang mimitian ngahasilkeun Masker Beureum Médis jeung PPE ti Pébruari 2020 kusabab wabah wabah virus corona. Certified sareng CEISO13485 jeung FDA, parusahaan urang nampi reputasi anu saé diantara konsumén urang ti langkung ti 50 nagara sapertos Jérman, AS sareng Jepang, sareng sanésna merek Hangzhou Shanyou " GAWE "Dipuji sacara lega ku barang-barang anu bermutu.

tingali langkung

Produk panas

Produk urang

Hubungi kami pikeun albeum conto langkung

Numutkeun ka kabutuhan anjeun, sesuaikeun pikeun anjeun, sareng sayogi pikeun anjeun

PISAN AYEUNA
  • Our Services

    Jasa Urang

    Hangzhou Shanyou Médis "BEKERJA" nyandak "Shanyou Spirit", nyaéta, "berorientasi pelanggan, téknologi sareng kualitas mangrupikeun inti" pikeun ngalayanan masarakat.

  • Quality assurance

    Pamastian kualitas

    Hangzhou Shanyou Médis "BEKERJA" mastikeun nuturkeun aturan internasional pikeun ngadamel produk urang, pastikeun unggal barang minuhan peraturan khusus sareng syarat konsumén.

  • factory

    pabrik

    Laboratorium ngaliput 500m2, dilengkepan fasilitas uji komprehensif pikeun Masker Muka Médis sareng FFP2, topéng FFP3.

Inpormasi pangénggalna

wartos

Dina rapat éta, kami ngaluncurkeun sababaraha produk topéng, contona, masker pameunteu médis, masker pameunteu bedah, Nyaring Setengah Masker, sareng sajabana Samentawis éta

Pamakéan masker sareng panyalindungan pribadi anu leres

Ngagem topéng mangrupikeun cara anu penting pikeun nyegah panyakit pernapasan. Nalika milih topéng, urang kedah terang kecap "médis". Topéng anu béda dianggo di tempat anu béda. Topeng médis anu tiasa dianggo disarankeun pikeun dianggo di tempat anu henteu rame; Pangaruh pelindung topéng bedah médis langkung saé tibatan topéng médis anu tiasa dianggo. Disarankeun yén jalma anu ngalayanan ...

Bahan naon tina topéng médis didamel?

Topeng médis umumna diwangun ku struktur tilu lapis (henteu dianyam), anu didamel tina dua lapisan lawon sanés spunbonded anu dianggo pikeun perawatan médis sareng kaséhatan, sareng hiji lapisan ditambih di tengah dua lapisan, anu didamel tina larutan nyemprot lawon anu henteu dianyam kalayan langkung ti 99,999% tapis sareng anti baktéri ku las ultrasonik. Tilu lapisan dékomposisi topéng médis: lapisan luar ...