d31d7f59a6db065f98d425b4f5c93d89

Tentang Kami

PROFIL PERUSAHAAN

Naon Anu Urang Laksanakeun?

Didirikeun taun 2002, Hangzhou Shanyou Médis Equipment Co., Ltd. parantos ngadamel ubar bius sareng produk pernapasan pernapasan. Urang mimitian ngahasilkeunMasker Beureum Médis jeung PPE ti Pébruari 2020 kusabab wabah wabah virus corona. Certified sarengCE, ISO13485 jeung FDA, parusahaan urang nampi reputasi anu saé diantara konsumén urang ti langkung ti 50 nagara sapertos Jérman, AS sareng Jepang, sareng sanésna merek Hangzhou Shanyou " GAWE "Dipuji sacara lega ku barang-barang anu bermutu. 

Daérah Gedong
Mangtaun-taun
Tanggal Ngadegna
Bengkel Kamar Bersih
Pcs
Kamampuh Daliy

Pabrikan & Kapasitas

Hangzhou Shanyou Médis "Gawé" ngaliput daérah gedong 68,000 méter pasagi bari bengkel rohangan bersih 15.000 méter pasagi. Kami parantos ngagaleuh langkung ti 200 lini produksi topeng tradisional, sareng salapan lini produksi otomatis gancang pisan. Kapasitas pikeun "KERJA" masker rai médis nyaéta 10 juta pcs / dinten, éta 300 juta per bulan. Kami parantos ngekspor ka Inggris, Perancis, Spanyol, Jérman, kaseueuran tender pamaréntah dina jumlah seueur.

Samentawis éta, kami parantos ngagaleuh langkung ti 200 lini produksi dina topéng FFP2 / FFP3 / KN95, kapasitasna sakitar 4 juta pcs / dinten. Kami parantos nyayogikeun ka organisasi internasional anu ageung, kéngingkeun reputasi anu hadé sareng pesenan teras-terasan. 

Kontrol Kualitas

Hangzhou Shanyou Médis "BEKERJA" nyandak "Shanyou Spirit", nyaéta, "berorientasi pelanggan, téknologi sareng kualitas mangrupikeun inti" pikeun ngalayanan masarakat.

Departemén QC kami ngagaduhan tim sakitar 45 jalma, salami pamariksaan bahan baku, Pamariksaan prosés, Pamariksaan produk réngsé. Tim propésional ngajamin keukeuh kualitas luhur. 

Laboratorium nutupan 500m2, dilengkepan fasilitas uji komprehensif pikeun Masker Wajah Médis sareng FFP2, topéng FFP3.

Akréditasi

Hangzhou Shanyou Médis "BEKERJA" minuhan sarat Standar Sistem Kualitas ISO 13485, Diréktur Déwan Éropa 93/42 / EEC, PERATURAN PPE (EU) 2016/425 sareng didaptarkeun di AS US, Saudi Arabia FDA, sareng Australia TGA.

Kami gaduh Sértipikat TUV Rheinland CE pikeun Topéng Wajah Bedah (tipe IIR) sareng Topéng Wajah Médis (tipe I, tipe II) numutkeun EN 14683-2019.
Topeng FFP2 / FFP3 urang kéngingkeun sertipikat SGS CE sareng sertipikat CE Universal numutkeun EN149: 2001 + A1: 2009 sareng kéngingkeun Laporan SGS Reach.

Hangzhou Shanyou Médis "BEKERJA" mastikeun nuturkeun aturan internasional pikeun ngadamel produk urang, pastikeun unggal barang minuhan peraturan khusus sareng syarat konsumén.

Accreditation (7)
Accreditation (2)
Accreditation (8)
Accreditation (1)
Accreditation (6)
Accreditation (4)
Accreditation (4)
Accreditation (3)
Accreditation (5)

Wisata Pabrik