d31d7f59a6db065f98d425b4f5c93d89

Napas Sirkuit

  • Breathing Circuit-Corrugated

    Napas Sirkuit-Bergelombang

    1. Pamakéan tunggal, tanda CE;
    2. EO sterilisasi nyaéta opsional;
    3. kantong pe individu atanapi kantong kertas-poli nyaéta opsional;
    4. Sawawa atanapi murangkalih téh opsional;
    5. panyambungna standar (15mm, 22mm);
    6. Dijieunna utamina tina bahan EVA, fleksibel pisan, tahan kinking, kualitas luhur pisan;
    7. Panjangna tiasa disayogikeun sagala rupa: 1.2m / 1.5m / 1.8m / 2.4m / 2.7m jsb.;
    8. Sirkuit pernapasan tiasa dilengkepan Sarap Cai, Kantong Ngambekan (latex atanapi latex gratis), Filter, HMEF, Catheter Mount, Topeng Anesthesia atanapi Extra Tube jsb.

  • Breathing Circuit-Expandable

    Napas Sirkuit-Ékspansi

    1. Pamakéan tunggal, tanda CE;
    2. EO sterilisasi nyaéta opsional;
    3. kantong pe individu atanapi kantong kertas-poli nyaéta opsional;
    4. Sawawa atanapi murangkalih téh opsional;
    5. panyambungna standar (15mm, 22mm);
    6. Tabung tiasa dilegakeun, gampang diangkut sareng dianggo;
    7. Dijieunna utamina tina bahan EVA, fleksibel pisan, tahan kinking, kualitas luhur pisan;
    8. Panjangna tiasa disayogikeun sagala rupa: 1.2m / 1.5m / 1.8m / 2.4m / 2.7m jsb.;
    9. Sirkuit pernapasan tiasa dilengkepan ku Jebakan Cai, Kantong Ngambekan (latex atanapi latex gratis), Filter, HMEF, Catheter Mount, Anesthesia Mask atanapi Extra Tube jsb.

  • Breathing Circuit Okay-Coaxial

    Napas Sirkuit Oke-koaksial

    1. Pamakéan tunggal, tanda CE;
    2. EO sterilisasi nyaéta opak;
    3. kantong pe individu atanapi kantong kertas-poli nyaéta opsional;
    4. panyambungna standar (15mm, 22mm);
    5. Dijieunna utamina tina bahan EVA, fleksibel pisan, tahan kinking, kualitas luhur pisan;
    6. Di jero garis sampling gas (garis sampling gas opsional pikeun napel di luar sirkuit);
    7. Ngalangkungan tabung jero sareng tabung luar, nawiskeun langkung seueur kagunaan dina panggunaan sareng transportasi;
    8. Panjangna tiasa disayogikeun sagala rupa: 1.2m / 1.5m / 1.8m / 2.4m / 2.7m jsb.;
    9. Sirkuit pernapasan tiasa dilengkepan Breathing Bag (latex atanapi latex free), Filter, HMEF, Catheter Mount, Anesthesia Mask atanapi Extra Tube jsb.

  • Breathing Circuit-Duo Limbo

    Napas Sirkuit-Duo Limbo

    1. Pamakéan tunggal, tanda CE;
    2. EO sterilisasi nyaéta opsional;
    3. kantong pe individu atanapi kantong kertas-poli nyaéta opsional;
    4. panyambungna standar (15mm, 22mm);
    5. Dijieunna utamina tina bahan EVA, fleksibel pisan, tahan kinking, kualitas luhur pisan, garis sampling gas tiasa napel di luar sirkuit;
    6. beuratna kirang ti dua-dahan sirkuit, ngirangan torsi dina jalan napas pasién;
    7. Sareng hiji dahan tunggal, nawiskeun langkung seueur kagunaan dina panggunaan sareng transportasi;
    8. Panjangna tiasa disayogikeun sagala rupa: 1.2m / 1.5m / 1.8m / 2.4m / 2.7m jsb.;
    9. Sirkuit pernapasan tiasa dilengkepan Breathing Bag (latex atanapi latex free), Filter, HMEF, Catheter Mount, Anesthesia Mask atanapi Extra Tube jsb.

  • Breathing Circuit-Smoothbore

    Napas Sirkuit-Smoothbore

    1. Pamakéan tunggal, tanda CE;
    2. EO sterilisasi nyaéta opsional;
    3. kantong pe individu atanapi kantong kertas-poli nyaéta opsional;
    4. panyambungna standar (15mm, 22mm);
    5. Dijieunna utamina tina bahan PVC, tahan kinking;
    6. Lemes di jero, biasana dilengkepan ku sarap cai;
    7. Panjangna tiasa disayogikeun sagala rupa: 1.2m / 1.5m / 1.8m / 2.4m / 2.7m jsb.;
    8. Sirkuit pernapasan tiasa dilengkepan Sarap Cai, Kantong Ngambekan (latex atanapi latex gratis), Filter, HMEF, Catheter Mount, Topeng Anesthesia atanapi Extra Tube jsb.

  • Anesthesia Mask

    Topéng Anesthesia

    1. Pamakéan tunggal, tanda CE, Laté bébas.
    2. EO sterilisasi nyaéta opsional.
    3. Pakét pe Individu.
    4. Bantal didamel tina peunteun médis-grade PVC lemes sareng sampéan na didamel tina kelas médis jelas PC.
    5. Bantal hawa tiup super nyaman sareng ngégél cangkéng ngalawan raray pasién.
    6. Cingir warna-kode pikeun idéntifikasi ukuran gampang.

  • Catheter Mount

    Kateter Gunung

    1. Pamakéan tunggal, tanda CE;
    2. EO sterilisasi nyaéta opsional;
    3. PE Packaging atanapi kantong-poli kantong nyaéta opsional;
    4. Tilu jinis tabung sayogi - Tipe bergelombang, jinis anu tiasa Digaleuhkeun sareng jinis Smoothbore;
    5. Hiji tungtung sabar, konektor swivel ganda sareng konektor L tetep nyaéta opsional;
    6. Hiji tungtung sirkuit, 15mmF sareng 22mmF nyaéta opsional;
    7. Konektor Swivel Ganda ku cap ngamungkinkeun nyeuseup sareng bronchoscopy;
    8. Konektor Swivel Ganda ngalir sareng sirkuit pikeun ngirangan torsi di pasién.

  • HMEF/Filter

    HMEF / Nyaring

    1. Film saringan tina 3M sedengkeun asorna ti Jepang.
    2. The HMEF nyadiakeun kaluaran Uap anu saé.
    3. Warna biru atanapi transparan kanggo pilihan.