d31d7f59a6db065f98d425b4f5c93d89

Tabung Endotracheal

  • Standard Endotracheal Tube (Oral/Nasal)

    Tube Endotracheal Standar (Lisan / Irung)

    1. Lateks gratis, panggunaan tunggal, sterilisasi EO, tanda CE.
    2. Kantong kertas-poli masing-masing dipak.
    3. Sayogi duanana nganggo cuff atanapi uncuff.
    4. Dijieunna tina jelas, lemes, kelas médis PVC.
    5. volume tinggi, cuff tekanan low.
    6. Soca murphy pikeun nyegah halangan pernapasan lengkep.
    7. Radiopaque line sapanjang tabung pikeun visualisasi sinar-X.

  • Reinforced Endotracheal Tube (Oral/Nasal)

    Tabung Endotracheal bertulang (Lisan / Irung)

    1. Lateks gratis, panggunaan tunggal, sterilisasi EO, tanda CE.
    2. Kantong kertas-poli masing-masing dipak.
    3. Sayogi duanana nganggo cuff atanapi uncuff.
    4. Duanana tabung bertulang lempeng sareng melengkung sayogi.
    5. Dijieunna tina jelas, lemes, kelas médis PVC.
    6. Volume-luhur, cuff tekanan low.
    7. Soca murphy pikeun nyegah halangan pernapasan lengkep.
    8. Garis radiopéri sapanjang tabung pikeun visualisasi sinar-X.
    9. Cinyusu stainless steel dilebetkeun kana tabung pikeun ngirangan résiko kinking atanapi naksir.
    10. Tabung endotracheal bertulang lempeng sareng gaya anu tos dimuat sateuacanna merenah pisan kanggo dianggo.

  • Intubation Stylet

    Intubasi Stylet

    1. Lateks gratis, panggunaan tunggal, EO sterilisasi, tanda CE;
    2. Kantong kertas-poli masing-masing dipak;
    3. Hiji sapotong sareng tungtung lemes;
    4. Rod aluminium anu diwangun, dibungkus ku jelas PVC;

  • Endotracheal Tube Holder (Also called Tracheal Intubation Fixer)

    Panyekel Tube Endotracheal (Disebat ogé Tracheal Intubation Fixer)

    1. Lateks gratis, panggunaan tunggal, sterilisasi EO, tanda CE.
    2. Kantong kertas-poli atanapi kantong PE nyaéta opsional.
    3. ET TUBE HOLDER - JENIS A cocog sareng sababaraha ukuran ET Tube tina ukuran 5.5 dugi ka ID 10.
    4. ET TUBE HOLDER - JENIS B cocog sareng sababaraha ukuran ET Tube ti ukuran 5.5 dugi ka ID 10, sareng Topeng Laryngeal ti ukuran 1 dugi ka ukuran 5.
    5. Pinuh busa padded pikeun tonggong kanggo kanyamanan sabar. Ngidinan pikeun nyeuseup orofaring.
    6. Béda jinis sareng warna sayogi.