d31d7f59a6db065f98d425b4f5c93d89

Topéng Beureum

  • Oxygen Mask

    Topeng Oksigén

    1. Pamakéan tunggal, tanda CE, Laté bébas;
    2. EO sterilisasi nyaéta opsional;
    3. Pakét pe Individu;
    4. Dijieun tina jelas, médis-grade PVC;
    5. klip irung adjustable;
    6. tali elastis adjustable;
    7. Tabung suplai oksigén opsional aya;
    8. Warna: transparan, biru.

  • Nebulizer Mask

    Topeng Nebulizer

    1. Pamakéan tunggal, tanda CE, Laté bébas;
    2. EO sterilisasi nyaéta opsional;
    3. Pakét pe Individu;
    4. Dijieun tina jelas, médis-grade PVC;
    5. klip irung adjustable;
    6. tali elastis adjustable;
    7. Tabung suplai oksigén opsional aya;
    8. Dilengkepan nebulizer 6ml atanapi 20ml;
    9. Warna: transparan, biru.

  • Non-rebreathing Mask

    Topéng Non-rebreathing

    1. Pamakéan tunggal, tanda CE, Laté bébas;
    2. EO sterilisasi nyaéta opsional;
    3. Pakét pe Individu;
    4. Dijieun tina jelas, médis-grade PVC;
    5. klip irung adjustable;
    6. Tabung suplai oksigén opsional sayogi;
    7. Dilengkepan ku kantong waduk;
    8. Warna: transparan, biru.

  • Nasal Oxygen Cannula

    Cannula Oksigén Hidung

    1. Pamakéan tunggal, tanda CE, Laté bébas;
    2. EO sterilisasi nyaéta opsional;
    3. Pakét pe Individu;
    4. Dijieun tina jelas, médis-grade PVC;
    5. Ukuran: dewasa, murangkalih, murangkalih;
    6. Warna: transparan, biru.