d31d7f59a6db065f98d425b4f5c93d89

KN95

  • Non-powered Air-purifying Particle Respirator KN95

    Non-Powered Air-purifying Particle Respirator KN95

    ● Ngan ukur dianggo. Luyu sareng Standar Tés Cina GB2626: 2006.
    ● Desain dilipet tilu diménsi, klip irung anu tiasa diatur, sareng loop ceuli elastis kualitas luhur pikeun ngajaga Ceuli anjeun.
    ● Bahan anu henteu toksik sareng henteu ngairitasi.
    ● produk diwangun ku panyalindungan 5 lapisan; nyayogikeun efisiensi filtrasi partikel sareng baktéri tinggi.
    ● Efisiensi Filtrasi Partikel (PFE): GB 2626 ≥95%.
    ● Nyegah baktéri, lebu, sari, partikel kimia udara, haseup sareng halimun.