d31d7f59a6db065f98d425b4f5c93d89

Topéng laring

  • Disposable PVC Laryngeal Mask

    Topeng Laryngeal Pakai Disposable

    1. Lateks gratis, panggunaan tunggal, EO sterilisasi, tanda CE;
    2. Kantong kertas-poli atanapi leuleuy nyaéta opsional;
    3. Dijieunna tina jelas, lemes, médis-grade PVC;
    4. Warna disandi, gampang pikeun ngaidentipikasi ukuran;
    5. Kit topeng laringn PVC sayogi: kalebet jarum suntik sareng pelumas;

  • Disposable Silicone Laryngeal Mask

    Masker Saring Laryngeal Pakai

    1. Lateks gratis, panggunaan tunggal, EO sterilisasi, tanda CE;
    2. Kantong kertas-poli atanapi leuleuy nyaéta opsional;
    3. Dijieunna tina silikon tingkat médis;
    4. Warna cuff tiasa ngaropea: biru, koneng, jelas;
    5. Boh nganggo sareng tanpa aperture bar sayogi;
    6. Nyambungkeun lemes, kualitas luhur pisan.

  • Reusable Silicone Laryngeal Mask

    Masker Laring silikon tiasa dianggo deui

    1. Lateks gratis, panggunaan tunggal, EO sterilisasi, tanda CE;
    2. Blister individu dipak;
    3. Dijieunna tina silikon tingkat médis;
    4. Warna cuff tiasa ngaropea: biru, koneng;
    5. Autoclaved at 134 ℃ (Warning: Deflate the cuff completely before sterilization and before use);
    6. Dianggo deui dugi ka 40 kali.