d31d7f59a6db065f98d425b4f5c93d89

wartos

Ngagem topéng mangrupikeun cara anu penting pikeun nyegah panyakit pernapasan. Nalika milih topéng, urang kedah terang kecap "médis". Topéng anu béda dianggo di tempat anu béda. Topeng médis anu tiasa dianggo disarankeun pikeun dianggo di tempat anu henteu rame; Pangaruh pelindung topéng bedah médis langkung saé tibatan topéng médis anu tiasa dianggo. Disarankeun yén jalma anu ngalayanan di tempat umum kedah nganggo nalika aranjeunna nuju tugas; Topéng pelindung médis, kalayan tingkat panyalindungan anu luhur, disarankeun pikeun penyidik ​​lapangan, sampling sareng tés tanaga. Jalma-jalma ogé tiasa nganggo masker pelindung médis di tempat anu rame sareng tempat umum anu ditutup.

Nalika murid kaluar, aranjeunna tiasa nganggo masker médis anu tiasa dianggo. Upami permukaan topéng najis atanapi baseuh, éta kedah langsung ngaganti topéng. Nalika nanganan topéng saatos dianggo, cobian ulah nyentuh bagian jero sareng luar topéng ku panangan. Saatos nanganan topéng, disinféksi leungeun kedah dilakukeun sacara ati-ati.

Topeng anu dianggo kedah dipiceun dina kaléng sampah médis Konéng. Upami teu aya tong sampah konéng pikeun lembaga médis, disarankeun saatos topéng disterilkan ku semprot alkohol, topéng éta bakal disimpen dina kantong plastik anu ditutup sareng dialungkeun kana tempat sampah anu ngabahayakeun anu katutup.

Khususna, urang kedah ngingetan yén di tempat anu rame, tempat anu teu aya hawa, sapertos beus, subway, lift, toilet umum, sareng ruang sempit anu sanés, anjeun kedah nganggo masker sareng ngalakukeun panyalindungan pribadi anu saé.


Waktos Post: Apr-23-2021