d31d7f59a6db065f98d425b4f5c93d89

wartos

Topeng médis umumna diwangun ku struktur tilu lapis (henteu dianyam), anu didamel tina dua lapisan lawon sanés spunbonded anu dianggo pikeun perawatan médis sareng kaséhatan, sareng hiji lapisan ditambih di tengah dua lapisan, anu didamel tina larutan nyemprot lawon anu henteu dianyam kalayan langkung ti 99,999% tapis sareng anti baktéri ku las ultrasonik.

Tilu lapisan dékomposisi topéng médis: lapisan luar kalayan desain anti tetesan (lawon non-anyaman spunbonded) + saringan lapisan tengah (lebur ditiup lawon non-anyaman) + nyerep Uap lapisan jero (lawon non-anyaman spunbonded).

Catetan: ngalembereh ditiup lawon non-anyaman umumna 20 gram

Lawon non-anyaman Spunbonded (lapisan luar): lawon non anyaman nyaéta lawon non-anyaman, anu diwangun ku serat, relatif ka lawon tékstil.

Kaunggulan: ventilasi, tapis, nyerep cai, tahan cai, cekelan anu saé, lemes, hampang

Kalemahan: moal tiasa beresih

Solusi nyemprot lawon non-anyaman (lapisan tengah): bahan ieu prinsip ngasingkeun baktéri. Bahan utama nyaéta polipropilén, anu mangrupikeun lawon serat éléktrostatik ultra-halus, anu tiasa néwak lebu (tetesan anu ngandung virus pneumonia bakal éléktrostatik dilebarkeun dina permukaan lawon anu henteu ditenun saatos caket kana lebur anu ditiup henteu -lawon tujuh, anu teu tiasa ditembus).

Lawon non-anyaman spunbonded (batin): lawon non anyaman relatif ka lawon tekstil, nyaéta lawon non-anyaman, anu diwangun ku serat.

Kaunggulan: ventilasi, tapis, nyerep cai, tahan cai, cekelan anu saé, lemes, hampang

Kalemahan: moal tiasa beresih


Waktos Post: Apr-23-2021