d31d7f59a6db065f98d425b4f5c93d89

Anu sanésna

  • Yankauer Suction Set

    Yankauer Suction Set

    1. Anggoan tunggal, EO sterilisasi, tanda CE;
    2. Tabung nyambungkeun seuseueurna didamel tina jelas kelas médis PVC, kualitas luhur;
    3. desain Hex-arris ulah ngahalangan tabung kusabab tekanan tinggi;
    4. panjang tabung ngahubungkeun nyeuseup tiasa ngaropea. Panjang normalna tiasa 2.0M, 3.M, 3.6M jst;
    5. Tilu jinis gagang Yankauer sayogi: ujung datar, ujung bohlam, ujung mahkota;
    6. Kalayan curhat atanapi tanpa curhat nyaéta opsional.

  • Guedel Airway

    Guedel Airway

    1. Pamakéan tunggal, sterilisasi EO, tanda CE.
    2. Kantong pe tas dibungkus.
    3. Warna disandi pikeun gampang idéntifikasi ukuran.
    4. Didamel tina bahan pe.

  • Radial Tourniquet

    Tourniquet Radial

    1. Anggoan tunggal, EO sterilisasi, tanda CE;
    2. Tyvek Individu dipak;
    3. Dirancang kalayan slide spiral pikeun perdarahan perdarahan, anu tiasa ngaluyukeun sakedik tekanan komprési;
    4. Ngagantungkeun desain bracket tiasa nyingkahan halangan réfluks véna kalayan épéktip.

  • Femoral Tourniquet

    Tourniquet Femoral

    1. Anggoan tunggal, EO sterilisasi, tanda CE;
    2. Tyvek Individu dipak;
    3. Dirancang kalayan ngariung dobel numutkeun struktur awak manusa, ngarengsekeun masalah ketidakstabilan produk sateuacanna;
    4. Dirancang kalayan slide spiral pikeun ngaluarkeun getih perdarahan, tiasa rada ngaluyukeun tekanan komprési.