d31d7f59a6db065f98d425b4f5c93d89

PPE

  • Filtering Half Masks FFP2, CE0598

    Nyaring Setengah Masker FFP2, CE0598

    1. Ngan ukur dianggo.
    2. CE bijil ti SGS, CE0598, saluyu sareng EN149: 2001 + A1: 2009 standar FFP2 NR.
    3. Bahan non-toksik sareng henteu ngairitasi ; 5-plys, Detil Bahan: PP lapisan luar spunbond, lapisan katun hawa panas, PP lebur ditiup lapisan filtrasi tinggi, PP lebur ditiup lapisan filtrasi tinggi, lapisan spunbond PP jero.
    4. Kekecapan Filtrasi Partikel (PFE): EN 149 ≥94%.
    5. FFP2 nyayogikeun efisiensi filtrasi partikel sareng baktéri tinggi.
    6. Ukuran FFP2: 155 × 105mm.
    7. Cegah baktéri, lebu, sari, partikel kimia airbone, haseup sareng halimun.
    8. Langkung modél sayogi.

  • Filtering Half Masks FFP2, CE2163

    Nyaring Setengah Masker FFP2, CE2163

    1. Anggoan hungkul ; CE bijil ti Notify Body Universal NB2163, saluyu sareng EN149: 2001 + A1: 2009 FFP3 NR.
    2. Desain dilipet tilu diménsi, klip irung anu tiasa diatur, sareng loop ceuli elastis kualitas luhur pikeun ngajaga Ceuli anjeun. Kait aya pikeun nyaluyukeun loop ceuli.
    3. Bahan henteu-toksik sareng henteu ngairitasi.
    4. Kekecapan Filtrasi Partikel (PFE): EN 149 ≥94%.
    5. Produk diwangun ku 4 atanapi 5 lapisan panyalindungan; nyayogikeun efisiensi filtrasi partikel sareng baktéri tinggi.
    6. Nyegah baktéri, lebu, sari, partikel kimia airbone, haseup sareng halimun.
    7. Langkung warna anu sayogi.

  • Filtering Half Masks FFP3

    Nyaring Setengah Masker FFP3

    1. Anggoan ngan ukur CE anu disahkeun ti Notify Body Universal NB2163, saluyu sareng EN149: 2001 + A1: 2009 FFP3 NR.
    2. Desain dilipet tilu diménsi, klip irung anu tiasa diatur, sareng loop ceuli elastis kualitas luhur pikeun ngajaga Ceuli anjeun. Kait aya pikeun nyaluyukeun loop ceuli.
    3. Bahan henteu-toksik sareng henteu ngairitasi.
    4. Kekecapan Filtrasi Partikel (PFE): EN 149 ≥99%.
    5. Produk diwangun ku panyalindungan 5 lapisan; nyayogikeun efisiensi filtrasi partikel sareng baktéri tinggi.
    6. Nyegah baktéri, lebu, sari, partikel kimia airbone, haseup sareng halimun.

  • Non-powered Air-purifying Particle Respirator KN95

    Non-Powered Air-purifying Particle Respirator KN95

    ● Ngan ukur dianggo. Luyu sareng Standar Tés Cina GB2626: 2006.
    ● Desain dilipet tilu diménsi, klip irung anu tiasa diatur, sareng loop ceuli elastis kualitas luhur pikeun ngajaga Ceuli anjeun.
    ● Bahan anu henteu toksik sareng henteu ngairitasi.
    ● produk diwangun ku panyalindungan 5 lapisan; nyayogikeun efisiensi filtrasi partikel sareng baktéri tinggi.
    ● Efisiensi Filtrasi Partikel (PFE): GB 2626 ≥95%.
    ● Nyegah baktéri, lebu, sari, partikel kimia udara, haseup sareng halimun.