d31d7f59a6db065f98d425b4f5c93d89

Topeng Beureum Médis, Tipe I

Topeng Beureum Médis, Tipe I

Pedaran pondok:

1. tanda CE, panggunaan tunggal;
2. desain pleated datar, klip irung adjustable, sareng loop ceuli elastis;
3. Kekecapan Saringan Baktéri (BFE): EN 14683 Tipe I ≥95%;
4. Tekanan anu bénten (Pa / cm2): EN 14683 Tipe I <40;
5. 3 lapisan panyalindungan, épisiensi filtrasi baktéri luhur, résistansi napas anu handap.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter Produk

REF/ MODEL

Ukuran Topéng

Standar

Sterilisasi

Pakét

FMA

FMC

175X95mm

EN 14683

Ketik I

Henteu steril

25 pcs / bag, 50 pcs / box, 50 box / CTN (2500 pcs);

51x41x47cm (FMA)

51x41x55cm (FMC)

NYAETA

ISC

175X95mm

EN 14683

Ketik I

Steril

10 pcs / kantong, 50 pcs / box, 50 box / CTN (2500 pcs);

56 * 41 * 54.5cm (ISA)

56x41x59.5cm (ISC)

Pamakéan dihaja

Masker Wajah Médis Tipe I ngan ukur dianggo pikeun pasién sareng jalma sanés pikeun ngirangan résiko panyebaran inféksi khususna dina kaayaan wabah atanapi pandemi. Éta henteu dimaksad pikeun dianggo ku ahli kaséhatan di rohangan operasi atanapi di setélan médis sanés anu sami saratna.

Perhatosan

● Entong dianggo upami bungkus parantos sateuacanna dibuka atanapi rusak.
● Hindarkeun noél bagian jero topéng ku panangan anjeun.
● Ngan ukur nganggo. Waktu panggunaan anu disarankeun nyaéta 4 jam.
● Upami Topéng Beureum baseuh atanapi kacemar ku getih atanapi cairan awak pasién, ganti dina waktosna.
● Piceun produk anu dianggo saluyu sareng peraturan anu berlaku.
● Simpen dina tempat anu berventilasi, garing. Cegah tekanan beurat, sinar panonpoé langsung, obyék keras

Kakuatan perusahaan

Hangzhou Shanyou Médis "BEKERJA" ngagaduhan ratusan jalur produksi topéng, sareng salapan lini produksi otomatis anu canggih pisan. Kapasitas masker raray "BEKERJA" nyaéta 10 juta PCS / dinten, éta 300 juta per bulan. Kami parantos ngekspor ka Inggris, Perancis, Spanyol, Jérman, kaseueuran tender pamaréntah dina jumlah seueur. Masker rai médis urang dicandakSertipikat TUV CE (CE2163), sertipikat pendaptaran di Cina, laporan uji SGS sareng laporan tés anu sanés numutkeun EN14683. Topéng rupa médis aya dinadaptar bodas pamaréntah.

Hangzhou Shanyou Médis "BEKERJA" ketat nuturkeun aturan internasional pikeun ngadamel produk urang, pastikeun unggal barang minuhan peraturan khusus sareng syarat konsumén. Merk kami "WORK" sacara lega dipuji ku barang anu berkualitas.

Inpormasi rangkep

Medical Face Mask, Type I (4)
Medical Face Mask, Type I (3)
Medical Face Mask, Type I (5)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami