d31d7f59a6db065f98d425b4f5c93d89

Topeng Beureum Datar

  • Medical Face Mask, Type I

    Topeng Beureum Médis, Tipe I

    1. tanda CE, panggunaan tunggal;
    2. desain pleated datar, klip irung adjustable, sareng loop ceuli elastis;
    3. Kekecapan Saringan Baktéri (BFE): EN 14683 Tipe I ≥95%;
    4. Tekanan anu bénten (Pa / cm2): EN 14683 Tipe I <40;
    5. 3 lapisan panyalindungan, épisiensi filtrasi baktéri luhur, résistansi napas anu handap.

  • Medical Face Mask, Type II

    Topeng Beureum Médis, Tipe II

    1. tanda CE, panggunaan tunggal;
    2. desain pleated datar, klip irung adjustable, sareng loop ceuli elastis;
    3. Kekecapan Saringan Baktéri (BFE): EN 14683 Tipe II ≥98%;
    4. Tekanan anu bénten (Pa / cm2): EN 14683 Tipe II <40;
    5. 3 lapisan panyalindungan, épisiensi filtrasi baktéri luhur, résistansi napas anu handap.

  • Medical Face Mask, Type IIR (Surgical Face Mask)

    Topeng Beureum Médis, Tipe IIR (Topéng Wajah Bedah)

    1. tanda CE, panggunaan tunggal;
    2. desain pleated datar, klip irung adjustable, sareng loop ceuli elastis;
    3. Kekecapan Saringan Baktéri (BFE): EN 14683 Tipe IIR ≥98%;
    4. Tekanan anu bénten (Pa / cm2): EN 14683 Type IIR <60;
    5. 3 lapisan panyalindungan, épisiensi filtrasi baktéri luhur, résistansi napas anu handap.

  • Face Mask For Kids

    Topeng Beureum Pikeun Barudak

    1. Masker Beureum Médis: tanda CE, panggunaan tunggal;
    2. Masker Wajah Sipil: Laporan tés standar Cina, panggunaan tunggal.
    3. Desain pleated datar, klip irung tiasa diatur, sareng loop ceuli elastis.
    4. Bahan non-toksik sareng henteu ngairitasi.
    5. 3 lapisan panyalindungan, épisiensi filtrasi baktéri luhur, résistansi napas anu handap.

  • Disposable Face Mask

    Topéng Beureum Pakai

    1. Laporan uji standar Cina, panggunaan tunggal.
    2. Desain pleated datar, klip irung tiasa diatur, sareng loop ceuli elastis.
    3. Bahan henteu-toksik sareng henteu ngairitasi.
    4. 3 lapisan panyalindungan, épisiensi filtrasi baktéri luhur, résistansi napas anu handap.
    5. Nyegah baktéri, lebu, sari, partikel kimia udara, haseup sareng halimun.