d31d7f59a6db065f98d425b4f5c93d89

Produk

  • Standard Endotracheal Tube (Oral/Nasal)

    Tube Endotracheal Standar (Lisan / Irung)

    1. Lateks gratis, panggunaan tunggal, sterilisasi EO, tanda CE.
    2. Kantong kertas-poli masing-masing dipak.
    3. Sayogi duanana nganggo cuff atanapi uncuff.
    4. Dijieunna tina jelas, lemes, kelas médis PVC.
    5. volume tinggi, cuff tekanan low.
    6. Soca murphy pikeun nyegah halangan pernapasan lengkep.
    7. Radiopaque line sapanjang tabung pikeun visualisasi sinar-X.

  • Reinforced Endotracheal Tube (Oral/Nasal)

    Tabung Endotracheal bertulang (Lisan / Irung)

    1. Lateks gratis, panggunaan tunggal, sterilisasi EO, tanda CE.
    2. Kantong kertas-poli masing-masing dipak.
    3. Sayogi duanana nganggo cuff atanapi uncuff.
    4. Duanana tabung bertulang lempeng sareng melengkung sayogi.
    5. Dijieunna tina jelas, lemes, kelas médis PVC.
    6. Volume-luhur, cuff tekanan low.
    7. Soca murphy pikeun nyegah halangan pernapasan lengkep.
    8. Garis radiopéri sapanjang tabung pikeun visualisasi sinar-X.
    9. Cinyusu stainless steel dilebetkeun kana tabung pikeun ngirangan résiko kinking atanapi naksir.
    10. Tabung endotracheal bertulang lempeng sareng gaya anu tos dimuat sateuacanna merenah pisan kanggo dianggo.

  • Intubation Stylet

    Intubasi Stylet

    1. Lateks gratis, panggunaan tunggal, EO sterilisasi, tanda CE;
    2. Kantong kertas-poli masing-masing dipak;
    3. Hiji sapotong sareng tungtung lemes;
    4. Rod aluminium anu diwangun, dibungkus ku jelas PVC;

  • Endotracheal Tube Holder (Also called Tracheal Intubation Fixer)

    Panyekel Tube Endotracheal (Disebat ogé Tracheal Intubation Fixer)

    1. Lateks gratis, panggunaan tunggal, sterilisasi EO, tanda CE.
    2. Kantong kertas-poli atanapi kantong PE nyaéta opsional.
    3. ET TUBE HOLDER - JENIS A cocog sareng sababaraha ukuran ET Tube tina ukuran 5.5 dugi ka ID 10.
    4. ET TUBE HOLDER - JENIS B cocog sareng sababaraha ukuran ET Tube ti ukuran 5.5 dugi ka ID 10, sareng Topeng Laryngeal ti ukuran 1 dugi ka ukuran 5.
    5. Pinuh busa padded pikeun tonggong kanggo kanyamanan sabar. Ngidinan pikeun nyeuseup orofaring.
    6. Béda jinis sareng warna sayogi.

  • Disposable PVC Laryngeal Mask

    Topeng Laryngeal Pakai Disposable

    1. Lateks gratis, panggunaan tunggal, EO sterilisasi, tanda CE;
    2. Kantong kertas-poli atanapi leuleuy nyaéta opsional;
    3. Dijieunna tina jelas, lemes, médis-grade PVC;
    4. Warna disandi, gampang pikeun ngaidentipikasi ukuran;
    5. Kit topeng laringn PVC sayogi: kalebet jarum suntik sareng pelumas;

  • Disposable Silicone Laryngeal Mask

    Masker Saring Laryngeal Pakai

    1. Lateks gratis, panggunaan tunggal, EO sterilisasi, tanda CE;
    2. Kantong kertas-poli atanapi leuleuy nyaéta opsional;
    3. Dijieunna tina silikon tingkat médis;
    4. Warna cuff tiasa ngaropea: biru, koneng, jelas;
    5. Boh nganggo sareng tanpa aperture bar sayogi;
    6. Nyambungkeun lemes, kualitas luhur pisan.

  • Reusable Silicone Laryngeal Mask

    Masker Laring silikon tiasa dianggo deui

    1. Lateks gratis, panggunaan tunggal, EO sterilisasi, tanda CE;
    2. Blister individu dipak;
    3. Dijieunna tina silikon tingkat médis;
    4. Warna cuff tiasa ngaropea: biru, koneng;
    5. Autoclaved at 134 ℃ (Warning: Deflate the cuff completely before sterilization and before use);
    6. Dianggo deui dugi ka 40 kali.

  • Breathing Circuit-Corrugated

    Napas Sirkuit-Bergelombang

    1. Pamakéan tunggal, tanda CE;
    2. EO sterilisasi nyaéta opsional;
    3. kantong pe individu atanapi kantong kertas-poli nyaéta opsional;
    4. Sawawa atanapi murangkalih téh opsional;
    5. panyambungna standar (15mm, 22mm);
    6. Dijieunna utamina tina bahan EVA, fleksibel pisan, tahan kinking, kualitas luhur pisan;
    7. Panjangna tiasa disayogikeun sagala rupa: 1.2m / 1.5m / 1.8m / 2.4m / 2.7m jsb.;
    8. Sirkuit pernapasan tiasa dilengkepan Sarap Cai, Kantong Ngambekan (latex atanapi latex gratis), Filter, HMEF, Catheter Mount, Topeng Anesthesia atanapi Extra Tube jsb.

  • Breathing Circuit-Expandable

    Napas Sirkuit-Ékspansi

    1. Pamakéan tunggal, tanda CE;
    2. EO sterilisasi nyaéta opsional;
    3. kantong pe individu atanapi kantong kertas-poli nyaéta opsional;
    4. Sawawa atanapi murangkalih téh opsional;
    5. panyambungna standar (15mm, 22mm);
    6. Tabung tiasa dilegakeun, gampang diangkut sareng dianggo;
    7. Dijieunna utamina tina bahan EVA, fleksibel pisan, tahan kinking, kualitas luhur pisan;
    8. Panjangna tiasa disayogikeun sagala rupa: 1.2m / 1.5m / 1.8m / 2.4m / 2.7m jsb.;
    9. Sirkuit pernapasan tiasa dilengkepan ku Jebakan Cai, Kantong Ngambekan (latex atanapi latex gratis), Filter, HMEF, Catheter Mount, Anesthesia Mask atanapi Extra Tube jsb.

  • Breathing Circuit Okay-Coaxial

    Napas Sirkuit Oke-koaksial

    1. Pamakéan tunggal, tanda CE;
    2. EO sterilisasi nyaéta opak;
    3. kantong pe individu atanapi kantong kertas-poli nyaéta opsional;
    4. panyambungna standar (15mm, 22mm);
    5. Dijieunna utamina tina bahan EVA, fleksibel pisan, tahan kinking, kualitas luhur pisan;
    6. Di jero garis sampling gas (garis sampling gas opsional pikeun napel di luar sirkuit);
    7. Ngalangkungan tabung jero sareng tabung luar, nawiskeun langkung seueur kagunaan dina panggunaan sareng transportasi;
    8. Panjangna tiasa disayogikeun sagala rupa: 1.2m / 1.5m / 1.8m / 2.4m / 2.7m jsb.;
    9. Sirkuit pernapasan tiasa dilengkepan Breathing Bag (latex atanapi latex free), Filter, HMEF, Catheter Mount, Anesthesia Mask atanapi Extra Tube jsb.

  • Breathing Circuit-Duo Limbo

    Napas Sirkuit-Duo Limbo

    1. Pamakéan tunggal, tanda CE;
    2. EO sterilisasi nyaéta opsional;
    3. kantong pe individu atanapi kantong kertas-poli nyaéta opsional;
    4. panyambungna standar (15mm, 22mm);
    5. Dijieunna utamina tina bahan EVA, fleksibel pisan, tahan kinking, kualitas luhur pisan, garis sampling gas tiasa napel di luar sirkuit;
    6. beuratna kirang ti dua-dahan sirkuit, ngirangan torsi dina jalan napas pasién;
    7. Sareng hiji dahan tunggal, nawiskeun langkung seueur kagunaan dina panggunaan sareng transportasi;
    8. Panjangna tiasa disayogikeun sagala rupa: 1.2m / 1.5m / 1.8m / 2.4m / 2.7m jsb.;
    9. Sirkuit pernapasan tiasa dilengkepan Breathing Bag (latex atanapi latex free), Filter, HMEF, Catheter Mount, Anesthesia Mask atanapi Extra Tube jsb.

  • Breathing Circuit-Smoothbore

    Napas Sirkuit-Smoothbore

    1. Pamakéan tunggal, tanda CE;
    2. EO sterilisasi nyaéta opsional;
    3. kantong pe individu atanapi kantong kertas-poli nyaéta opsional;
    4. panyambungna standar (15mm, 22mm);
    5. Dijieunna utamina tina bahan PVC, tahan kinking;
    6. Lemes di jero, biasana dilengkepan ku sarap cai;
    7. Panjangna tiasa disayogikeun sagala rupa: 1.2m / 1.5m / 1.8m / 2.4m / 2.7m jsb.;
    8. Sirkuit pernapasan tiasa dilengkepan Sarap Cai, Kantong Ngambekan (latex atanapi latex gratis), Filter, HMEF, Catheter Mount, Topeng Anesthesia atanapi Extra Tube jsb.

123 Teras> >> Halaman 1/3