d31d7f59a6db065f98d425b4f5c93d89

Nyaring Setengah Masker FFP2, CE0598

Nyaring Setengah Masker FFP2, CE0598

Pedaran pondok:

1. Ngan ukur dianggo.
2. CE bijil ti SGS, CE0598, saluyu sareng EN149: 2001 + A1: 2009 standar FFP2 NR.
3. Bahan non-toksik sareng henteu ngairitasi ; 5-plys, Detil Bahan: PP lapisan luar spunbond, lapisan katun hawa panas, PP lebur ditiup lapisan filtrasi tinggi, PP lebur ditiup lapisan filtrasi tinggi, lapisan spunbond PP jero.
4. Kekecapan Filtrasi Partikel (PFE): EN 149 ≥94%.
5. FFP2 nyayogikeun efisiensi filtrasi partikel sareng baktéri tinggi.
6. Ukuran FFP2: 155 × 105mm.
7. Cegah baktéri, lebu, sari, partikel kimia airbone, haseup sareng halimun.
8. Langkung modél sayogi.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Produk

0Filtering-Half-Masks-FFP2,-CE0598-(3)
1FFP2-CE0598-1
Filtering Half Masks FFP2, CE2163 (2)

1. Ngan ukur dianggo Single
2. CE bijil ti SGS, CE0598, saluyu sareng EN149: 2001 + A1: 2009 standar FFP2 NR.

factay

3. Bahan non-toksik sareng henteu ngairitasi ; 5-plys, Detil Bahan: PP lapisan luar spunbond, lapisan katun hawa panas, PP lebur ditiup lapisan filtrasi tinggi, PP lebur ditiup lapisan filtrasi tinggi, PP spunbond lapisan jero

4. Kekecapan Filtrasi Partikel (PFE): EN 149 ≥94% ;
5. FFP2 nyayogikeun partikel tinggi sareng efisiensi filtrasi baktéri .;
6. Ukuran FFP2: 155 × 105mm
7. Cegah baktéri, lebu, sari, partikel kimia airbone, haseup sareng halimun.
8. Langkung modél sayogi.

singleimng

Tampilan produk

Product display (2)
Product display (3)
Product display (1)

REF / Modél

Ukuran Topéng

Standar

Pakét

SYMS-1

155X105mm

EN149: 2001 + A1: 2009

5 pcs / bag, 25 pcs / box, 40 box / CTN (1000 pcs);

64x41x50cm 

Fitur masker FFP2 raray

● Perséntase filtrasi aerosol: Henteu kirang ti 94%.
● Laju bocor internal: maksimal 8%.
Topéng ieu nawiskeun panangtayungan dina sababaraha daérah sapertos industri kaca, pengecoran, konstruksi, industri farmasi sareng pertanian. Éta sacara efektif ngeureunkeun bahan kimia bubuk. Topéng ieu ogé tiasa dianggo salaku panyalindungan ngalawan virus pernapasan sapertos flu avian atanapi sindrom pernapasan akut parah anu pakait sareng coronavirus (SARS), ogé ngalawan baktéri wabah pneumonia sareng tuberkulosis. Éta sami sareng topéng N95.
EN 149 topeng FFP2 gaduh syarat kinerja anu sami sareng topeng N95 di Amérika Serikat sareng saringan KN95 Cina. Nanging syarat uji EN 149 bénten sareng standar Amérika Serikat / Cina / Jepang: EN 149 peryogi uji aerosol minyak parafin-minyak tambahan sareng éta uji dina kisaran tingkat aliran anu béda sareng ngahartikeun sababaraha tingkat turunna tekanan anu pakait sareng diijinkeun.

Hangzhou Shanyou Médis "BEKERJA" gaduh langkung ti 200 lini produksi dina masker FFP2 / FFP3 / KN95, kapasitasna sakitar 4 juta PCS / dinten. Topeng FFP2 urang kéngingkeun sertipikat SGS CE sareng sertipikat CE Universal numutkeun EN149: 2001 + A1: 2009 sareng kéngingkeun Laporan SGS Reach. Hangzhou Shanyou Médis "BEKERJA" mastikeun nuturkeun aturan internasional pikeun ngadamel produk urang, pastikeun unggal barang minuhan peraturan khusus sareng syarat konsumén. Merk kami "WORK" sacara lega dipuji ku barang anu kualitasna luhur.

Inpormasi rangkep

Spesifikasi paket: 5 pcs / Kantong, 25 pcs / box, 1000 pcs / Carton;
Diménsi: 640 * 410 * 500mm;

pack (2)
pack (1)
pack (3)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami