d31d7f59a6db065f98d425b4f5c93d89

Non-Powered Air-purifying Particle Respirator KN95

Non-Powered Air-purifying Particle Respirator KN95

Pedaran pondok:

● Ngan ukur dianggo. Luyu sareng Standar Tés Cina GB2626: 2006.
● Desain dilipet tilu diménsi, klip irung anu tiasa diatur, sareng loop ceuli elastis kualitas luhur pikeun ngajagi Ceuli anjeun.
● Bahan anu henteu toksik sareng henteu ngairitasi.
● produk diwangun ku panyalindungan 5 lapisan; nyayogikeun efisiensi filtrasi partikel sareng baktéri tinggi.
● Efisiensi Filtrasi Partikel (PFE): GB 2626 ≥95%.
● Nyegah baktéri, lebu, sari, partikel kimia udara, haseup sareng halimun.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Produk

imh (1)
imh-(1)

● Ngan ukur dianggo. Luyu sareng Standar Tés Cina GB2626: 2006.

● Desain dilipet tilu diménsi, klip irung anu tiasa diatur, sareng loop ceuli elastis kualitas luhur pikeun ngajaga Ceuli anjeun.

img

● Bahan anu henteu toksik sareng henteu ngairitasi.

Produk diwangun ku panyalindungan 5 lapisan; nyayogikeun efisiensi filtrasi partikel sareng baktéri tinggi.

● Efisiensi Filtrasi Partikel (PFE): GB 2626 ≥95%

● Nyegah baktéri, lebu, sari, partikel kimia udara, haseup sareng halimun.

sf

REF/ MODEL

Ukuran Topéng

Standar

Pakét

B95R

155X105mm

GB2626 : 2006

5 pcs / bag, 25 pcs / box, 40 box / CTN (1000 pcs);

64x41x45cm 

Profil Perusahaan

Hangzhou Shanyou Médis "Gawé" ngaliput daérah gedong 68,000 méter pasagi bari bengkel rohangan bersih 15.000méter pasagi. Kami parantos ngagaleuh langkung ti 200 lini produksi topeng tradisional, sareng salapan lini produksi otomatis gancang pisan. Kapasitas pikeun "KERJA" masker rai médis nyaéta 10 juta pcs / dinten, éta 300 juta per bulan. Kami parantos ngekspor ka Inggris, Perancis, Spanyol, Jérman, kaseueuran tender pamaréntah dina jumlah seueur.

Samentawis éta, kami parantos ngagaleuh langkung ti 200 lini produksi dina topéng FFP2 / FFP3 / KN95, kapasitasna sakitar 4 juta pcs / dinten. Kami parantos nyayogikeun ka organisasi internasional anu ageung, kéngingkeun reputasi anu hadé sareng pesenan teras-terasan.

Hangzhou Shanyou Médis "BEKERJA" nyandak "Shanyou Spirit", nyaéta, "berorientasi pelanggan, téknologi sareng kualitas mangrupikeun inti" pikeun ngalayanan masarakat. Departemen QC kami ngagaduhan tim sakitar 45 jalma, salami pamariksaan bahan baku, Pamariksaan prosés, Produk réngsé Inspéksi. Laboratorium ngaliput 500m2, dilengkepan fasilitas uji komprehensif pikeun Masker Muka Médis sareng FFP2, topéng FFP3. Tim propésional ngajamin keukeuh kualitas luhur.

Hangzhou Shanyou Médis "BEKERJA" minuhan sarat Standar Sistem Kualitas ISO 13485, Diréktur Déwan Éropa 93/42 / EEC, PERATURAN PPE (EU) 2016/425 sareng didaptarkeun di AS US, Saudi Arabia FDA, sareng Australia TGA. Kami gaduh Sértipikat TUV Rheinland CE pikeun Topéng Wajah Bedah (tipe IIR) sareng Topéng Wajah Médis (tipe I, tipe II) numutkeun EN 14683-2019. Topeng FFP2 / FFP3 urang kéngingkeun sertipikat SGS CE sareng sertipikat CE Universal numutkeun EN149: 2001 + A1: 2009 sareng kéngingkeun Laporan SGS Reach.

Inpormasi rangkep

Spesifikasi paket: 5 pcs / Kantong, 25 pcs / box, 1000 pcs / Carton;
Diménsi: 640 * 410 * 450mm;

packimg (1)
packimg (2)
pack

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali